Woningbrand Rijksweg in Limmen

Door Sven Kortekaas | June 5, 2018

Zondagnacht zijn we opgeroepen voor een middelbrand op de Rijksweg in Limmen. Daar was brand uitgebroken in een werkplaats op de beganegrond onder een woning. De bewoners konden gelukkig de woning op tijd verlaten.

Tijdens de brand zijn geen gewonden gevallen.

Omdat het bereiken van de brandhaard een lastige klus was heeft het enige tijd geduurt voordat het sein brandmeester gegeven kon worden. Gelukkig is gebouw behouden gebleven, maar er is wel aanzienlijke schade binnen.

Naast de tankautospuit van brandweer Uitgeest is ook de waterwagen van brandweer Uitgeest, de ladder van Heemskerk, tankautospuit van Castricum en Heiloo en een officier van dienst brandweer opgeroepen.

Met dank aan Ruben van 112-Uitgeest.nl voor de foto’s