Autobrand Wethouder Twaalfhovenstraat

Door Sven Kortekaas | November 28, 2016

De brandweer van Uitgeest werd maandagmiddag gealarmeerd voor een buitenbrand op het Busch en Dam in Uitgeest. Nadat het eerst al de beurt was geweest voor brandweer Heemskerk en brandweer Krommenie was het nu de beurt aan brandweer Uitgeest.

Eerder was er broei ontstaan en moesten brandweer Heemskerk en Krommenie inspanningen leveren om de broei af te blussen. Ditmaal was er weer broei ontstaan in de restanten. Brandweer uit de Zaanstreek was ter plaatse al bezig waarna brandweer Uitgeest het overnam. Een graafmachine kwam ter plaatse om het hooi uit elkaar te trekken zodat het goed afgeblust kon worden.

Na een goed uur kon de brandweer weer inpakken en terug naar de kazerne.

Tijdens de inzet kregen de mannen van de brandweer een heerlijk verkoelend ijsje van de fotograaf van 112-Uitgeest.nl. Hartstikke bedankt!!

Met dank aan Ruben van 112-Uitgeest.nl voor de foto’s